Klímatisztítás, klímakarbantartás, klímafertőtlenítés.

GYORSHÍVÁSHOZ KATTÍTSON IDE . 06308260130

A www.pestiklimaszerviz.hu is a mi oldalunk. Ezért a megjelenő szövegek, és képek azonosak.

Ha klímája tavaly nem volt karbantartva, fertőtlenítve, akkor kereshet bennünket a 06308260130-as számon. Rövid határidővel vállaljuk a klíma karbantartását.

Felmérjük a klíma berendezés állapotát, és megbeszéljük mekkora tisztításra van szükség. Nem minden esetben kell teljesen szétszedni, és vegyszeresen átmosni a beltéri egységet. Ez attól is függ, hogy előző karbantartás óta mennyit használtuk, mennyire poros a környezet, vannak-e háziállatok, stb. Lehet hogy elég egy egyszerűbb fertőtlenítés is. Ez lakásonként, de még helyiségenként is változik.

Természetesen minden alkalommal fel vagyunk készülve a klíma beltéri egységének teljes átmosására, fertőtlenítésére.

A klíma beltéri egységének 2 fő elemét kell tisztítani, a szűrőkön kívül. A hőcserélőt, aminek a tisztasága részben a teljesítményért is felelős Ha ez el van koszolódva akkor lényegesen rosszabb lehet a klíma hatásfoka. Ennek az átmosása során a tisztító folyadék a kondenzvíz csövén keresztül távozik. A belső ventilátor /mókuskerék/ tisztítása a legfontosabb, mivel ez keringeti a helyiségben a klíma által lehűtött levegőt, és ez juttathatja a légtérbe az esetlegesen előforduló káros anyagokat. Ennek a tisztítása vagy a készülék szétszedésével, vagy az általunk alkalmazott vegyszeres mosással történik.

Próbáljuk a legtisztábban megoldani a klímatisztítást:

A klíma tisztítás ára, az elvégzendő munkától függően 6-16.000.- ft között van. Az összeget a munkavégzés előtt előre egyeztetjük.

Ha ide kattint, máris hívhat. Borbély János Klímaszerelő 06308260130