Iszapleválasztó beépítése

A kazánoknál, cirkóknál a készülékcsere során javasolt az iszapleválasztó beépítése. Mostanra már minden gyártó a beüzemelés feltételéleinek részévé is teszi ezt.

Régebben voltak nem mágneses iszapleválasztók, vízszintes, függőleges kivitelben is. Nagyon jól tették a dolgukat.

iszapleválasztó beépítés, készülékcsere zugló, újpest, XVI kerület

A mostani kondenzációs kazánokhoz már mágneses iszapleválasztót kell beépíteni. Ezek már forgathatóaik a bekötés szempontjából, megegyszerűsítve a szerelést.

Fűtésszerelés. gázkészülékcsere, gázkonvektorjavítás, eph

A fűtési rendszer kialakítása során elkerülhetetlen hogy  nem oda illő anyagok kerüljenek a fűtési körbe  (forrasztás, tömítő anyag, radiátor olaj, stb.)  Ezek fém részei a  mágneses iszapleválasztóval, az egyéb részek az iszapleválasztó szűrőjével, vagy más szűrő segítségével  részben megállíthatóak a kazán hőcserélője, szivattyúja, és egyéb  alkatrészeinek eljutásához.

Az iszapleválasztót általában utólag is be lehet építeni a fűtésrendszer visszatérő ágába. Természetesen ezt csak a helyszíni felmérés során tudjuk pontosan kijelenteni.

Különféle iszapleválasztók kaphatók. Vannak már esztétikusabb kivitelűek is, amik egy szép fürdőszobába, vagy konyhába is felszerelhetőek. De természetesen ha egy kazán szépen be van kötve csövekkel, az iszapleválasztó beépítése ront a látványon.

A személyes találkozó során próbáljuk kihozni a legmegfelelőbb beépítési lehetőséget.

Budapesten a IV,  kerület (újpest)     XIV kerület ( Zugló)  XV. kerület. (Rákospalota, Pestújhely) XVI. kerület egész területén vállaljuk az iszapleválasztó utólagos beépítését.

Ha esetleges kazánon kívüli egyéb fűtésszereléssel összefüggő javításra lenne szüksége, ez ügyben is tudunk segíteni.

Az iszapleválasztó beépítését vascsöves rendszerbe (menetvágással), rézcsöves rendszerbe forrasztással, őt rétegű és  szénacél csőnél presszeléssel is meg tudjuk oldani.

Ha más egyéb fűtés rendszeri probléma van, radiátor áthelyezés, radiátor szelep csere, radiátorcsere, tágulási tartály, szivattyú, biztonsági szelep stb. csere ez ügyben is kereshet bennünket.

Borbély János: 06 30 8260130