Bojler csere

Budapesten a IV,  kerület (újpest)     XIV kerület ( Zugló)  XV. kerület (Rákospalota, Pestújhely)  XVI. kerület egész területén vállaljuk a  régi, nem működő, nem javítható villanybojlerek cseréjét

Villanybojler csere gázbojlerre.

Új  (okos) gazdaságos, vagy hagyományos bojlerek cseréjére.

bojlercsere gázkészülékcsere konvektor javítás fűtésszerelés

Ha esetleg a kémény nem megfelőssége miatt nem tudja tovább használni a meglévő gáz vízmelegítőt, és a katasztrófavédelem esetleg már felszólította Önt a kémény bélelésre, illetve a kéménnyel való javításokra, ennek elvégzéséig ideiglenesen fel szerelhetünk egy villanybojlert.

Ennek a folyamata következő:

Ideiglenesen levesszük  a meglévő gáz átfolyós vízmelegítőt, a meglévő gázvezeték megbontása nélkül. A gázvezetéken lévő elzárót lezárjuk. Csak szakember nyithatja vissza!

A füstcső csatlakozást is  lehetőség szerint a bolttokban kapható záródugóval lezárjuk. Itt lehet hogy be kell vonni más szakembert.

Ha fal vastagsága megfelelő  a villanybojler összsúlyának megtartására, felfúrjuk a bojler tartószerkezetét. Bekötjük a hideg-meleg víz csatlakozást.

Ha eddig gáz átfolyós, kéményes vízmelegítő volt,

Fég vízmelegítő javítás, karbantartás.
Villany-gáz bojlercsere

a meglévő lakás elosztó megfelelt a lakás elektromos fogyasztóinak teherbírására.

Bojlercsere pestigazszerviz

De sok esetben szükség van ennek cseréjére. Természetesen nem ennyire bonyolultan,

bojlercsere, gázbojler javítás

De valószínű új lakáselosztó táblát kell feltenni.

Az új elosztótól egy megszakítás nélküli, méretezett vezetékeket kell elvinni a bojlerig.

Az új típusú "okos" bojlerek, mivel két tartállyal rendelkeznek, és panel vezérli őket, már nem vesznek fel hirtelen nagy áramot, ezért egy jó állapotú elektromos hálózatra általában ráköthetőek.

Ha a kéménybélelés, vagy az egyéb füstgázelvezetési, gázszerelési hibák elhárításra kerültek visszakerülhet a gázbojler a helyére.

Bojlercsere  Zuglóban, Újpesten, Rákospalotán, Pestúlyhejen, XIV, XV, XVI. kerületben.

Ha kérdése van hívhat a 06 30 8260130-as számon.

Bojlercsere, gázkészülékcsere, cirkócsere, kazáncsere, konvektorcsere Budapest  XIV, XV. XVI. kerületében. (Zugló, Rákospalota, Herminamező, Pestújhely)