Gázkészülékcsere

Ha (kombi cirkóját, kazánját)  nem akarja már tovább javíttatni mert már túl sokat költött rá, és már esetleg túl régi, vállaljuk a régi gázkészülék cseréjét új kondenzációs gázkészülék cseréjére.

Legfőképpen egyszerűsített gázkészülékcserével foglalkozunk. Ami azt jelenti, hogy az érvényben lévő jogszabályok alapján, nem tervköteles gáztevékenység alapján lecseréljük a gázkészüléket. Ez lényegesen olcsóbb és gyorsabb folyamat mint a tervköteles gázkészülékcsere. A gázkészülékcsere előtt mindenféleképpen szükséges egy gáz-műszaki biztonsági felülvizsgálat ami alapján eldöntjük hogy tényleg lehet-e egyszerűsített gázkészülékcserét végezni.

Kombi kazánoknál, a régi nyílt égésterűek helyére már csak kondenzációs kazán szerelhető fel. Ez minden esetben a kémény újrabélelésével jár. A kondenzációs készülékekhez más fajta füstgázelvezető rendszer kell.

Az egyszerűsített gázkészülékcsere nagy segítség a gázfelhasználók részére. A kazáncsere szinte egy nap alatt elvégezhető. Természetesen a hivatalossá tétel még elég sok idő.

Az egy szerűsített gázkészülékcserét legfőképpen  Budapesten belül, Zuglóban, Pestújhelyen, Pákospalotán, Újpesten, Angyalföldön, Mátyásföldön és ezek vonzáskörzetében vállaljuk.

Egyszerűsített gázkészülékcsere  XIV, XV. XVI. kerület.

Egyszerüsített gázkészülékcsere személyes felmérése ügyében keressem:

Borbély János

06 30 826 0130

 

 

 

 

 

 

 

Gázkészülékcsere Zugló, gázkészülékcsere Rákospalota, cirkócsere Pestújhely,  konvektorcsere Zugló, Cirkócsere Mátyásföld, Bojler csere Zugló, Villanybojler csere Zugló, Bojler csere Rákospalota,  Kazáncsere Zugló, cirkócsere Herminamező, vízmelegítő csere Pestújhely, Cirkócsere Mátyásföld. Egyszerűsített gázkészülékcsere XIV., XV., XVI. kerület.